About me:

Jag heter David Engström och jag är musiker, skapare och lärare från Arvika, Sverige. Jag håller på med musik för jag tycker det är magiskt. Hur kan det komma sig att vibrationer i luften kan påverka våra känslor så kraftigt? Jag lär ut musik för att jag älskar att hjälpa andra uttrycka sig och se glädjen i deras ögon när de upplever sig göra framsteg. Jag skriver och producerar musik för att jag inte kan låta bli, och om andra uppskattar vad jag gör är det en jätterolig bonus.
Jag har spelat piano så länge jag kan minnas och varit faschinerad av konstiga ljud och elektronisk musik ännu längre. Jag började försöka göra elektronisk musik i tidiga tonåren med en hemmalödd analog till digital konverterare till skrivarporten på mina föräldrars PC. Jag har spelat i ett antal band i varierande genrer och på olika instrument men det har alltid varit synthesizern som legat mig närmast hjärtat. På musikhögskolan Ingesund studerade jag piano, ljudteknik, teori, pedogogik m.m. och tog musiklärarexamen 2002.
Musik med mitt verkliga namn som artist är oftast eftertänksam, elektronisk och målande med influenser från alla möjliga andra genrer, under namnet D'stream gör jag housemusik, oftast i subgenrerna deep och tech. Men man vet aldrig vad som kommer ut.